Общи положения

Чрез настоящия документ Ви уведомяваме за нaшитe пpaĸтиĸи, ĸoитo пpилaгaмe пpи зaщитaтa нa дaннитe Bи по време на използване на мoбилно пpилoжeние ComSy Business App. Πpи oбpaбoтвaнeтo нa Baшитe дaнни, „Ком Си 54 – Васил Зашев и съдружници” ООД ce пoдчинявa нa peдицa зaĸoни и нopмaтивни пpaвилa, ĸoитo paзпopeждaт ĸaĸ дa бъдaт извъpшвaни тeзи дeйcтвия, зa ĸaĸви цeли и ĸaĸви гapaнции зa зaщитa нa Вашите дaнни дa бъдaт пpилoжeни. Целта на използване на приложенията е свързана изключително и изцяло с изпълнение на професионалните задължения на потребителите.

Какви данни обработваме, във връзка с използване на приложението

Мобилно приложение ComSy Business App  не събира никаква лична информация и нямат достъп до Ваша лична информация.

Приложението е предназначено за потребители, които закупуват функционални модули в него, с цел по-лесно управление на бизнес дейности и услуги.

При ползване на приложението не се изисква създаване на профил и предоставяне на лични данни. Ние не събираме и не е обработваме лични данни или чувствителна информация. Всички данни, които се създават с приложението, се записват вътре в наличната памет на Вашето мобилно устройство. Приложението работи нормално без наличие на интернет връзка, но изисква такава при извършване на плащане, архивиране на данни и актуализации. Ние от „Ком Си 54 – Васил Зашев и съдружници” ООД  нямаме  достъп до информацията, която вие създавате в приложението.

Какви данни обработваме, във връзка със закупуване на функционални модули в приложението

Когато Потребителя закупува функционален модул и заплаща за него посочената цена, ние от „Ком Си 54 – Васил Зашев и съдружници” ООД нямаме достъп до лични данни на Потребителя, свързани с плащането. Съгласно изискванията на Google Inc. всички плащания на мобилни приложения, публикувани в Google Play Store се изваршват единствено чрез Google Payments.

Къде се съхраняват данните Ви, във връзка със закупуване на функционални модули в приложението

Плащането и всички данни, който се изискват от Потребителя се обработват и съхраняват от Google Inc. За повече подробности, можете да се запознаете с Декларация за поверителност, публикувана в Google Payments или от следния линк: https://policies.google.com/privacy?hl=bg

Сигурност

Ние се отнасяме изключително отговорно към всички данни, които съхраняваме, както и към тяхната сигурност. Придържаме се към международно признати стандарти за сигурност, като системата ни за управление на сигурността на информацията, свързана с поверителните данни, е независимо удостоверена като отговаряща на изискванията на ISO/IEC 27001: 2013. Прилагаме различни политики и процедури относно поверителността и сигурността. Редовно преразглеждаме целесъобразността на мерките, които прилагаме, за да запазим данните защитени  от неоторизиран достъп, използване или разкриване.

Връзка към трети страни

Настоящото приложение ComSy Business App не съдържа реклами, препратки или други линкове към трети страни.

Промени по настоящата политика за поверителност

Ние може да променяме политиката за поверителност. Съветваме Ви регулярно да проверявате нейното съдържание за промени.

Настоящата политика за поверителност е актуализирана на 30.08.2022г.

Ако имате въпроси относно тази декларация за поверителност, можете да се свържете с нас:

„Ком Си 54 – Васил Зашев и съдружници” ООД

Бул. „Васил Левски” №66, гр. София, 1142

Тел. +359/2/980 54 04, Email: office@comsy54.com